Massage

De weg naar rust en balans

Energetische massages

Energetische massage is een mooie manier om in ontspannen staat te komen, en hiermee ruimte te maken voor heling. Het is een combinatie van werken met energiepunten en strijkende bewegingen, waardoor blokkades opgeheven worden en het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd. De natuurlijke energiestromen in het lichaam komen weer in balans. Deze massage biedt jou een ondersteuning om zowel fysieke als mentale klachten te verminderen.

De energetische massage is geschikt voor iedereen. Wanneer je op zoek bent naar een moment voor jezelf, om te ontspannen en tot rust te komen.

Juist vanwege het herstellen van de balans kan de massage doeltreffend zijn voor gevoelige mensen, of degenen die kampen met onrust, depressieve klachten of een burn-out.

Ontspanningsmassages

Ontspanningsmassages zijn gericht op ontspanning, van je spieren en van je hele lichaam. Het verlaagt de stress hormonen in je lichaam terwijl het de ‘je fijn voelen’ hormonen verhoogt. Ze versterken je immuun systeem. Je komt meer in contact met je lichaam en zij bevorderen je nachtrust.

Massages zijn behandelingen die zich vooral richten op de fysieke en de energetische laag. Je kunt massages ook goed combineren met hypnotherapie.

Ben je toe aan massage? Maak dan snel een afspraak via onderstaande button.