Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Paul en Suzan Vossen. Inderdaad, wij zijn familie, broer en zus om precies te zijn. Op ons pad van persoonlijke ontwikkeling zijn we in aanraking gekomen met hypnotherapie en Reiki. Het besluit om de opleiding hypnotherapie bij het HIN van Edwin Selij en Reiki 1 en 2 bij Mariska van Beek te volgen kwam voort uit wederzijds enthousiasme. Tijdens deze opleidingen hebben we tientallen sessies gegeven en ook sessies mogen ondergaan. We weten dat het werkt omdat de ballast van onze familie issues inmiddels tot het verleden behoort. Ook hebben we fantastische resultaten behaald met de sessies die we gegeven hebben. Onze cliënten hebben vele inzichten in hun problemen opgedaan en even zovele oplossingen voor hun problemen gevonden. Met veel enthousiasme, maar vooral met rust en vertrouwen, willen we met jou hetzelfde bereiken.

Overal staat wij, omdat we hetzelfde aanbieden. Jij kiest wie het beste bij jou past.

Wij staan open voor sessies met meerdere personen en sessies met ons beiden. Juist omdat wij familie zijn, en ons op dezelfde frequentie kunnen begeven. Mocht dit jou aanspreken, schroom dan niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.

Over Paul

En ik maar denken dat ik er alleen voor stond

Ik vond het zo spannend om echt contact te maken met mensen, dat ik met Oud en Nieuw een aantal jaren geleden in mijn eentje voor mijn raam stond te kijken naar het vuurwerk. Ik voelde mij zo alleen dat de tranen in mijn ogen stonden en ik dacht “er is toch wel iets fout gegaan in mijn leven”.

Om met spanning en angst om te gaan, vermeed ik situaties en mensen. En daar stond ik dan, zogenaamd ervan overtuigd dat ik het allemaal wel alleen kon. Precies de confrontatie die ik nodig bleek te hebben om te gaan veranderen.

Stap voor stap ben ik drempels gaan nemen en naar buiten getreden. Gesteund door therapie, yoga & meditatie, boeken en cursussen. Naar een leven vanuit liefde, in de relatie met mijn partner en mijn dochter, in de relatie met mijn familie en mijn vrienden.

Van binnen naar buiten

Steeds meer realiseerde ik mij mijn overvloed aan liefde en compassie. In mij drong zich steeds meer de vraag op ‘ik wil dit delen, maar hoe dan?’ Mijn werk in de IT en fulltime ‘belast’ zijn met het maken van financiële modellen, paste daar steeds minder bij.

Tot ik met hypnose door mijn eigen blokkades heen werkte en spontaan tegen de therapeut en vooral mezelf zei: daarvoor ben ik niet hier gekomen. Voor mij het begin van de weg naar een gevoel van vrijheid in verbinding met mezelf. Er voor mezelf zijn en er van daaruit voor anderen zijn, als mens, als therapeut.

Dit is typisch Paul

Ik vind het fijn om verhalen terug te brengen tot de essentie

– Als ik zie en voel dat mensen door een proces heen gaan dan geef ik ze graag even wat stilte & rust om in dat moment te zijn.

– Ik ben geen fan van het verspillen van energie en dus ben ik heel goed geworden in het bereiken van de mooiste resultaten met de minste inspanning.

Mijn visie is dat iedereen alle hulpbronnen als liefde al in zich heeft

Als ik iets heb ervaren dan is het dat ik alle hulpbronnen als liefde, vertrouwen en energie al in mij heb. Dat wij hiervan afgesloten raken wanneer wij afgeleid worden door pijn & door wat wij niet willen of doordat wij ons sterk richten op de buitenwereld. In hypnose worden die innerlijke krachten weer toegankelijk waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een positieve flow van binnenuit.

Als je me zou kennen, zou je weten dat…

– Ik het heerlijk vind om met mensen te verbinden en mensen om mij heen te hebben. En ik het inmiddels ook fijn vind om gewoon met mezelf te zijn, thuis of in de natuur.

– Ik graag hardloop, niet met een doel maar gewoon omdat het lekker is.

– Ik zoveel vertrouwen uitstraal dat ik in mijn eerdere werk werd uitgenodigd voor overleggen en presentaties bij klanten, gewoon voor het vertrouwen.

– Ik mensen graag diep in de ogen kijk om ze echt te zien.

– Ik heel graag lijstjes maak om het gevoel van structuur te krijgen, om dat daarna weer te laten gaan en maar te zien waar het naar toe gaat.

– Ik graag spullen online koop en dan zoveel mogelijk webshops op prijs inclusief verzendkosten ga vergelijken om de beste prijs te hebben. Om vervolgens puur op gevoel twee gelijktijdige opleidingen te kopen voor duizenden euro’s per opleiding.

Dat wil ik ook voor jou

De vrijheid en de verbinding die ik nu ervaar, die gun ik iedereen. Ontspannen door het leven te gaan. Vrij van belemmeringen om te kiezen voor jezelf, vrij van belemmeringen om een gelukkig leven te hebben. Dat wil ik ook voor jou.

Gun jij het jezelf ook en denk je dat ik de aangewezen persoon ben om jou daarbij te helpen? Maak dan een afspraak via onderstaande button. Of stuur een e-mail naar info@vossenpraktijken.nl of bel mij op 0630104114 (en spreek gerust mijn voicemail in als ik even onbereikbaar ben, dan bel ik zo snel mogelijk terug).

Klaar voor een leven vanuit liefde, dankbaarheid en verbinding?